SU ELÇİLERİ RİZE’YE GELİYOR

SU ELÇİLERİ RİZE’YE GELİYOR

“Temiz su, yeşil vatan” için Dünya Çevre Günü’nde Samsun’dan harekete geçen Su Elçileri Derneği, içerisinde eğitici ekipmanların bulunduğu Mobil Eğitim Tırı eşliğinde Rize’ye geliyor.

Su ve Çevre kaynaklarının korunup, etkili kullanılmasını sağlamak amacıyla Devlet Su İşleri’nde görevli Uzmanlar ve Akademisyenler tarafından kurulan Su Elçileri Derneği, 16-17 Haziran tarihlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadeleyi başlattığı Samsun’dan 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde yola çıkan Su Elçileri Derneği, Trabzon’dan sonra rotayı Rize’ye çevirdi. Konusunda uzman bir ekip ve etkili bir programla vatandaşlarla buluştuklarını belirten Su Elçileri Derneği Genel Başkanı Özgür Aydıncak, her şehirde yoğun ilgiyle karşılandıklarını söyledi. Aydıncak, “Su Elçileri Derneği olarak, kaynaklarımızı nasıl etkili kullanmamız gerektiğini anlatıyoruz. Doğru ve ortak hareketle suyumuzu nasıl muhafaza edebileceğimizi, üzerinde yaşam bulduğumuz vatanımızı daha sağlıklı nasıl koruyacağımızı paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan ve çocuklarımızdan son derece olumlu geri dönüşler alıyoruz. İilgiyle ve dikkatle dinliyorlar ve duyarlı davranma sözüyle ayrılıyoruz. Tüm illerimizi olduğu gibi Rize’ye de aynı heyecan, anlatma ve paylaşma isteğiyle geliyoruz” dedi.

“Vatandaşlarımızı bekliyoruz”

Su Elçileri çizgi film karakterleri eşliğinde içerisinde eğitici ekipmanların yer aldığı Mobil Eğitim Tırıyla birlikte 16-17 Haziran günü Rize’de olacaklarını kaydeden Başkan Aydıncak, vatandaşları 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saat 13.00’deki buluşmaya maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyarak davet ettiklerini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.