Tır Kaza Yaptı, Sahil Yolu 8 Saat Ulaşıma Kapandı

Tır Kaza Yaptı, Sahil Yolu 8 Saat Ulaşıma Kapandı

Trabzon'da boya ve tiner yüklü TIR'ın bariyerlere çarpması nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu 8 saat süreyle trafiğe kapandı.

Trabzon'da boya ve tiner yüklü TIR'ın bariyerlere çarpması nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu 8 saat süreyle trafiğe kapandı. Yola savrulan varillerden akan boyanın üzerini kapatmak için kum kullanıldı.

Trabzon'dan Rize yönüne giden 39 yaşındaki Erkan Topal yönetimindeki 53 KA 2034 plakalı TIR, sürücünün dikkatsizliği nedeniyle saat 02.00 sıralarında Çömlekçi Tüneli çıkışında yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan sürücü Erkan Topal, Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada boya ve tiner dolu variller yola savruldu, içindekiler karayoluna döküldü. Karadeniz Sahil Yolu Trabzon-Rize yönü ulaşıma kapandı.

TIR, kaza yerinden çekildikten sonra boya ve tinerlerin tutuşmaması için üzerlerine soğutucu köpük sıkıldı. Yoldaki variller toplandıktan sonra da zemindeki kayganlığın ortadan kaldırılması için iş makineleri yardımıyla yola kum serildi.

Karadeniz Sahil Yolu'ndan Rize yönüne giden araçlar Yavuz Selim Bulvarı'na yönlendirilince sabah saatlerinde Trabzon trafiği kilitlenme noktasına geldi. Boya ve tiner dökülen yolun ulaşıma elverişli hale gelmesinin ardından trafik saat 10.00 sıralarında normal akışına döndü.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.