Torlak Turizm Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Verildi

HAC İBADETİNİ YERİNE GETİRMEK İSTEYEN MÜSLÜMANLARI KUTSAL TOPRAKLARIN HEYECANI SARDI. YILLARDIR BAŞARIYLA SÜRDÜRDÜĞÜ ORGANİZASYONLARLA TAKDİR TOPLAYAN TORLAK TURİZM HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Hac ibadetini yerine getirmek isteyen Müslümanları kutsal toprakların heyecanı sardı. Yıllardır başarıyla sürdürdüğü organizasyonlarla takdir toplayan Torlak turizm bu yıl da vatandaşın sorunsuz bir şekilde hac farizasını tamamlaması için büyük emek harcıyor.


Aylardır devam eden çalışmalar sonunda seyahat öncesi hacı adaylarına kutsal topraklarda yapılması ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildi. Rize Kazdal camiinde gerçekleştirilen seminerde Torlak Turizm’in Yönetim Kurulu başkanı İsmail Torlak ve torlak turizm temsilcilerinden emekli din görevlisi Ali Akarsu bilgiler verdi.


Kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarının heyecanı görülmeye değerdi.
Torlak turizmin hac kafilesi 23 Mayıs Perşembe günü Rize-Artvin havalimanından İstanbul yeni havalimanına buradan da Cidde’ye hareket edecekler.  29 Haziran Cumartesi günü de Medine’den İstanbul’a ardından Rize-Artvin havalimanına dönüş yapacaklar. 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.