Torlak Turizm Umrecileri Dönüyor

Torlak Turizm Umrecileri Dönüyor

2013 yılı ilk umre organizasyonunu 24 Ocak tarihinde gerçekleştiren Torlak Turizm 2. Gurup umre programı içinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kutsal topraklarda düzenlenen çalışmalarda vatandaşların karşılaşabileceği sorunları çözebilmek adına tüm hususları dikkate alan Torlak Turizm deneyimi sayesinde rahat ibadet olanağı sunuyor.
Uzun yıllardır Torlak Turizmle hac ve umre programı gerçekleştiren vatandaşlar memnuniyetleri kapsamında her yıl daha kalabalık guruplarla programlara dahil olurken özellikle ulaşım ve konaklama alanlarında sorunsuz planlamalar memnuniyet yaratıyor.
Torlak Turizm’in 2013 yılı 1. Umre organizasyonuyla Umreye giden Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı duygularını Çay Tv haberle paylaştı.
Umre programı kapsamında kutsal topraklara giden vatandaşlar Mekke ve Medine’de gerçekleştirilen ziyaret programlarında hiçbir sorun yaşamadan rahat şartlarda ibadet etme olanağı buldular.
Dinimiz açısından büyük öneme sahip bir çok yere gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlar duygulu anlar yaşarken Torlak Turizm görevlileri aktardıkları bilgilerle ziyaret yerleri hakkında umrecilerin bilgi sahibi olmalarını sağladılar.
Torlak Turizm 2013 yılı 2. Umre organizasyonu için kayıtların 12 şubat Salı gününe kadar süreceği açıklanırken hareket tarihi de 24 şubat olarak belirlendi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.