TRABZON ORTAHİSAR İLÇESİ TEKNOLOJİ VE TASARIM ÖĞRETMENLERİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA

TRABZON ORTAHİSAR İLÇESİ TEKNOLOJİ VE TASARIM ÖĞRETMENLERİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA

Teknoloji Tasarım Öğretmenlerinden Online Sergi Büyük Beğeni TopladıOrtahisar İlçesi Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmenleri dikkat çeken bir çalışmaya imza attılar.


Pandemi nedeniyle ülkemizde uzun süredir eğitim-öğretim faaliyetleri online dersler ile uzaktan devam ediyor. Bu süreçte uygulama ve proje tabanlı derslerin uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilmesinin güçlüğüne dikkat çeken Teknoloji Tasarım Öğretmenleri, Teknoloji ve Tasarım dersinde uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerinin yaptığı başarılı çalışmaları sergilemek için ilçe çapında online sergi hazırladılar. 


Ortahisar ilçesinde bulunan 20 ortaokuldan 27 öğretmenin katılımıyla oluşturulan ilçe sergisinde yüze yakın öğrenci çalışması sergilenmektedir. Sergide öğrencilerin mimari, mizanpaj, bilgisayar destekli tasarımlarının yanı sıra ürün geliştirme, pazarlama, logo marka çalışmaları, sensörlü ve akıllı ürün çalışmaları ve inovatif fikirleri bir hayli dikkat çekmektedir. 

ortahisar-trabzon-1.jpg
Teknoloji ve Tasarım Ortahisar İlçe Zümre Başkanı Elif Büşra Aydın, Proje tabanlı bir ders olan Teknoloji ve Tasarım dersinde öğrenciler, hayatın içerisindeki sorunlara yeni çözümler üretmeye çalışırken aynı zamanda bilimsel araştırmayı, çözüm odaklı düşünmeyi öğrenmekte ve teorik bilgilerin uygulamaya aktarılmasını görmektedir. 
Sergiyi büyük bir beğeni ile izleyen Müdür Şükür Köse, sergide emeği olan Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerimize teşekkür ediyor; geleceğin mühendis, mimar ve tasarımcıları olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi. 

ortahisar-trabzon-12.jpg

ortahisar-trabzon-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.