Tuncay MAŞALACI; HASTANELERİ GEREKSİZ İŞGAL ETMEMEK VATANDAŞLIK GÖREVİMİZDİR

Tuncay MAŞALACI; HASTANELERİ GEREKSİZ İŞGAL ETMEMEK VATANDAŞLIK GÖREVİMİZDİR

Kıymetli hemşehrilerimiz;Artan vakalar ve dolayısıyla can kayıpları hepimizin malumudur.

İçinde olduğumuz sonbahar ve yaklaşan kış ayını da göz önüne alınca hastalık oranlarındaki artıştan uzmanlarımız sürekli bahsetmektedir.

Rize'miz de de aynı durum söz konusudur. Rize'de hizmet veren hastanelerimizde zaman zaman gereksiz işgaller olabilmektedir. Refakatçi hususlarında hastanemizin kurallarını ihlal etmeden hareket etmek elzemdir.

Hastane içerisinde bizlere yapılan uyarılar ve çağrılar tamamen sağlığımız içindir. Yatak doluluk oranları ve acil servis doluluk oranlarının belirli seviyelere geldiği, covid - 19 belasının şuan ülkemizde ilk boy gösterdiği dönemden bu yana en yüksek seviyelerde olması hepimizi tedirgin etmektedir.

Uygulayacağımız bireysel karantina ile bu süreci atlatacak ve sağlıklı günlere yeniden kavuşacağız.

Gecesini gündüzüne katarak bizler için amansız mücadele veren sağlık personellerinin işlerini kolaylaştırmak bu süreçte bir vatani görevdir. Hastanelere acil bir durum söz konusu olmadıkça yönelmemek bu süreçte bir vatani görevdir.

Vatani görev söz konusu olunca Rizeli Aziz hemşehrilerimizin tutumu da bellidir, duruşu da bellidir. Duyarlı halkımıza teşekkür ediyor, sağlık ve sıhhat dolu gelecek diliyoruz.

Tuncay MAŞALACI
RİZE MUHTARLAR FEDERASYONU BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.