TURKCELL YENİ REKLAM FİLMİNDE HAMDÜ SENA'NIN YAVRU KEÇİYİ ÇANTASINDA TAŞIMA GÖRÜNTÜSÜNÜ KONU ALAN BİR REKLAM FİLMİ ÇEKTİ

Turkcell’in 'ÇokÇekici' film serisinin 9’uncusu yayınlandı. Turkcell’in yüksek çekim gücüne vurgu yapan ve gerçek bir hikayeye dayanan filmi, bir dağ köyünde yaşayan iki çoban kardeşin hikayesini konu ediniyor.

2017 yılında Rizeli Hamdu Sena Bilgin, sosyal medyada paylaşılan, sırt çantasında yeni doğum yapmış kuzuyu, yavru kuzuyu da köpeğinin sırtına bağladığı fotoğrafıyla herkese örnek olmasının ardından birçok kişi tarafından "Rizeli Heidi" olarak çağrılmış ve Türkiye gündemine oturmuştu..

hamd-sena-2.jpg

TURKCELL YENİ REKLAM FİLMİNDE HAMDÜ SENA'NIN BU OLAYINI KONU ALAN BİR REKLAM FİLMİ ÇEKTİ

Turkcell, 'ÇokÇekici' temalı reklam filmlerinin dokuzuncusunu yayınladı. Turkcell, reklam serisi “ÇokÇekici’nin” devamı için hazırlanan yeni filminde, Rize’nin İkizdere bölgesindeki bir dağ köyünde yaşayan abi kardeş iki çobanın unutulmaz hikayesini konu alıyor. Filmde, bir kırsalın ortasında fırtınaya yakalanmadan eve dönmeye çalışan iki kardeşi keçilerinin doğum heyecanı sarıyor. Panikle ne yapacaklarını düşünen kardeşlerin yardımına telefonla ulaştıkları babaları yetişiyor, o sırada doğan minik keçinin umut dolu sesi konuşmalarını bölüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum