TÜRKİYE GENELİNDE DİN ÖĞRETİMİ KONUSUNDA ÖNEMLİ BİR PLATFORM OLUŞTURMAK AMACIYLA DÜZENLENEN "YÜZYILI DİN ÖĞRETİMİ RİZE ÇALIŞTAYI", 20 ARALIK 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ RİZE'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

TÜRKİYE GENELİNDE DİN ÖĞRETİMİ KONUSUNDA ÖNEMLİ BİR PLATFORM OLUŞTURMAK AMACIYLA DÜZENLENEN "YÜZYILI DİN ÖĞRETİMİ RİZE ÇALIŞTAYI", 20 ARALIK 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ RİZE'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Rize Çalıştayı Düzenleniyor

Türkiye genelinde din öğretimi konusunda önemli bir platform oluşturmak amacıyla düzenlenen "Yüzyılı Din Öğretimi Rize Çalıştayı", 20 Aralık 2023 Çarşamba günü Rize'de gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayacak olan çalıştay, din eğitimi alanındaki gelişmeleri masaya yatırmayı hedefliyor.

Çalıştaya, ilgili alanlardan akademisyenler, eğitimciler, din görevlileri ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak. Çalıştay kapsamında, Türkiye'nin dini eğitim politikaları, güncel ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefleri ele alınacak.

Etkinlik, Rize Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olup, katılımcılar arasında fikir alışverişi ve işbirliği imkanları sağlanacak. Ayrıca, din öğretimi alanındaki yenilikçi yöntemler, teknolojik gelişmeler ve toplumsal beklentiler üzerine yapılan panel ve sunumlarla katılımcılar bilgilendirilecek.

Çalıştay, Türkiye'nin dini eğitim alanında daha etkin ve güçlü bir gelecek inşa etme amacını taşıyor. Katılımcıların görüşleri ve önerileri, Türkiye'nin din öğretimi politikalarının şekillenmesinde önemli bir referans kaynağı olacak.

Katılımcılar, çeşitli oturum ve atölye çalışmalarına aktif olarak katılarak, Türkiye'nin din öğretimi konusundaki vizyonuna katkı sağlamış olacaklar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.