USTA GAZETECİ VE ÇAYTV'DE UZUN YILLAR SPOR PROGRAM YORUMCULUĞU YAPAN CEVAT KOL HAYATINI KAYBETTİ

USTA GAZETECİ VE ÇAYTV'DE UZUN YILLAR SPOR PROGRAM YORUMCULUĞU YAPAN CEVAT KOL HAYATINI KAYBETTİ

Trabzonlu Gazeteci Cevat Kol, 57 yaşında hayatını kaybetti. Yaklaşık 2 senedir amansız hastalıkla mücadele eden Cevat Kol, 10 gündür Medical Park Yıldızlı Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altındaydı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Cevat Kol, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

TSYD Trabzon Subesi eski baskani Cevat Kol icin yarin (8 Aralık Persembe) saat 13.30'da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde tören duzenlenecekt.

Törenin ardından Ortahisar İskenderpasa Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Ortahisar Ugurlu Mahallesi Mezarlıgı'nda topraga verilecek.


CEVAT KOL KİMDİR?

1965 yılında Trabzon’un sürmene ilçesinde doğdu. 1982 yılında Trabzon Endüstri Meslek lisesini bitirdi. 1983 yılında Kuzey haber gazetesinde meleğe adım attı. Haber,Fotoğraf ve Röportaj dallarında çok sayıda ödül aldı. 
1987 yılında Sabah gazetesinde ulusal basına adım attı. 1998 yılında Star gazetesine transfer oldu. 2007 yılında ise eski yuvasına geri dönerek Sabah ve Fotomaç’ta spor muhabiri olarak görevine devam etti. 
Cevat Kol 2011 yılında ise TSYD Trabzon şube başkanlığına seçilerek burada da görev aldı. Çaytv'de uzun yıllar spor programı sunuculuğu yaptı
Cevat Kol, şu anda Yeniçağ Gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktaydı. 
Nuray hanımla evli olan Kol’un iki erkek ve bir kız 3 çocuk babası.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.