Usta : Rize'miz İçin Bir Olmalı, Birlik Olmalıyız

Usta : Rize'miz İçin Bir Olmalı, Birlik Olmalıyız

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta yaptığı açıklamada :

Rize Büyük Birlik Partisi olarak, hedefimiz gayemiz aziz milletimizin dertleriyle dertlenmek, sıkıntılarına tercüman olup çareler, projeler çözüm önerileri sunarak, halkımıza ve ülkemize en güzel hizmeti yapabilmektir.

Devlet millet için vardır,  insanı yaşat ki devlet yaşasın sözü  en temel ilkemizdir. bizim siyasetimizde

Daima doğruların yanında olup destekleyen, yanlışların karşısında   dik duran, düz yaşayan, doğruları konuşan ve sözün en güzelini söyleyerek  mücadele etmektir

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu siyasi hayatı boyunca hiç bir zaman oy hesabı yapmamış, daima ay yıldızlı bayrağımız altında, herkesin huzurla, barışla, kardeşlikle ve bolluk içerisinde yaşamasını arzu etmiştir. bu onun en büyük hayali ve sevdasıydı.  

Bizlerde şehit liderimizin çizdiği bu yolda, Sn. genel Başkanımız Mustafa Destici beyin başkanlığında en güzel şekilde yürüyerek insanlarımızın gönüllerine girerek, makam mevki ve koltuk sevdasından uzak, teveccüh aziz milletimizden takdir rabbimizden deyip, teslimiyet içinde davamıza  hizmet etmektir.

Rize'miz deki siyasetimiz, kimseyi ötekileştirmeden siyasi kimliğine, etnik kökenine, düşüncesine bakmadan,   bu aziz milletimize ve devletimize hizmet edip, halkımızın tamamını kucaklamaktır. bir masa etrafında toplanıp vatandaşlarımızın, çay üreticilerimizin, esnafımızın, gençlerimizin, sorunlarını en güzel şekilde müzakere edip, çözüm yollarını aramaktır. 

Birlik beraberlik içinde ülkemizdeki diğer şehirlerimizede örnek olmaktır.  ilimiz içinden çıkardığı değerler ve  liderler ile daima ülkemizdeki siyasete yön vermiş aziz milletimizin hizmetkarı olmuştur. bizlerede bu yakışır. bu da kardeşlikle, nezaketle ve istişare ile mümkündür. ben bilirim, ben yaparım düşüncesi yanlıştır. rize'miz için bir olmalı, birlik olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerimizle büyük birlik partisi rize merkez ilçe teşkilatı olarak,  hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle  selamlıyor,  yüce rabbimize emanet ediyoruz dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum