Vali Çakır, Yatırımları Yerinde İnceledi

Vali Çakır, Yatırımları Yerinde İnceledi

Rize Valisi Nurullah Çakır, beraberinde Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney ve diğer yetkililerle birlikte Merkez İlçe Salarha Bölgesinde ve Isırlık Mevkiinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Çakır ve beraberindekiler ilk olarak Isırlık Mevkiinde, Orman İşletme Müdürü Abdi Ekşi’nin de katılımı ile arazi ve bağlantı yollarında incelemelerde bulundu. Buradaki incelemelerin ardından Sütlüce Köyüne geçen Vali Çakır, Köy Merkezindeki heyelanlı bölgede, İl Özel İdaresi tarafından fore kazık sistemi uygulanarak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney’den bilgi aldı.

Vali Çakır, akabinde yine Sütlüce Köyünde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine ait Maviyemiş (Likapa) Uygulama ve Araştırma Merkezine geçerek, Araştırma Merkezinin likapa tarlasında incelemelerde bulunarak burada yürütülen ar-ge çalışmalarını da yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgiler aldı.

Vali Çakır incelemelerinin son bölümünde; Muradiye Beldesinde inşaatı devam etmekte olan Çok Programlı Meslek Lisesinde ve donanım ve müştemilat çalışmaları devam etmekte olan Yeni Rize Öğretmenevinde de bir dizi incelemede bulundu.











Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.