Vali Çeber, Ardeşen'de İncelemelerde Bulundu

Vali Çeber, Ardeşen'de İncelemelerde Bulundu

Rize Valisi Kemal Çeber, Ardeşen ilçesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve Kovid-19 pandemisine yönelik denetimlerde bulundu.

Vali Çeber’e, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve Rize İl Ticaret Müdürü Osman Köseoğlu'nun eşlik ettiği ziyarette Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu da hazır bulundu.

Ziyaretin ilk bölümünde Ardeşen ilçe merkezinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnaflar ziyaret edilerek Covid-19’a yönelik alınan tedbirlerle ilgili bilgilendirme ve denetimler gerçekleştirildi.

Ardından Barış Mahallesinde Ardeşen Kaymakamlığı tarafından yapımı tamamlanan Emir Şeremet Oyun Parkı’nın açılışına gerçekleştirildi. Daha sonra Yeniyol Köyü'nde bulunan genç müteşebbisler tarafından hizmet veren "Doğada Kal ve "Tepede Bi Yer" isimli iş yerleri ziyaret edilerek hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Vali Çeber yapılan inceleme ve denetimlerin ardından yaptığı değerlendirmede, “ İl Merkezimizde ve İlçelerimizde vatandaşlarımıza hizmet götürme adına yapmış olduğumuz çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Ardeşen ilçemizde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Arkadaşlarımız çok güzel çalışmalara imza atmışlar.

Bunun yanı sıra Kovid-19 pandemi süreci içerisinde İl Merkezimizde ve ilçelerimizde denetimlerimiz sürekli olarak devam etmekte. İlçemizde de vatandaşlarımızın büyük oranda Covid-19 tedbirlerine riayet ettiğini gördük. Bu durum bizler çok mutlu etti. “ ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.