Vali Çeber’den Başkonsolos Japaridze’ye İade-i Ziyaret

Vali Çeber’den Başkonsolos Japaridze’ye İade-i Ziyaret

Rize Valisi Kemal Çeber, geçtiğimiz ay kendisini ziyaret eden Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette Başkonsolos Japaridze ile bir süre görüşen Vali Çeber, güncel ve bölgesel konular hakkında sohbet etti. İki dost ülke arasındaki ilişikler değerlendirdi. Rize-Artvin Havalimanı’nın bölge için önemi ve pozitif etkilerini konuştular.
Vali Kemal Çeber’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkonsolos Japaridze, nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür etti. Bölge için önemli bir proje olan Rize-Artvin Havalimanın hayırlı olmasını diledi. Japaridze Havalimanın sadece bölge için değil aynı zamanda Gürcistan ulaşımı içinde olumlu etkililerinin olacağını ifade etti.
Vali Kemal Çeber de misafirperverliğinden dolayı Başkonsolos Japaridze’ye, teşekkür ederek, “Geçmişten bugüne iki ülke arasında önemli köprüler kuruldu ve kurmaya da devam edeceğiz. Bugünde iade-i ziyaret için bir araya geldik, bölgemiz ve ülkemiz için değerlendirmelerde bulunduk. Son derece verimli bir ziyaret oldu” dedi.

 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.