Vali Kemal Çeber ve Hayati Yazıcı Yağmurlu Mahallesi Camii’nin Açılış Törenine Katıldı

Vali Kemal Çeber ve Hayati Yazıcı Yağmurlu Mahallesi Camii’nin Açılış Törenine Katıldı

Yağmurlu Mahallesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan Yağmurlu Camii bugün Cuma Namazı ile birlikte ibadete açıldı.

Açılışı Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra; Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çamlıhemşin İlçe Kaymakamı Hakan Öznay, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cami açılışında konuşan Vali Kemal Çeber, “Bugün İnşallah hep birlikte dualarla açılışını yapacağımız bu ibadethane, günde 5 vakit Allah’ın isminin anıldığı, ezanı şeriflerle bizleri ibadete davet edecek. Allah huzur içerisinde ibadetimizi yapmayı nasip etsin. Camiler; bizi birleştiren, bir araya getiren, ülkemizin birliği, beraberliği ve mukaddesatın temsilcisi olan mabetlerimizdir. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu camimizin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan Yağmurlu Mahallesi Camii’nde ilk Cuma Namazı kılındı.

rize-camlihmesin-cami-1.jpg

rize-camlihmesin-cami-12.jpg

rize-camlihmesin-cami-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.