Vali Kemal Çeber’den Fener Çaykur Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursuna ziyaret

Vali Kemal Çeber’den Fener Çaykur Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursuna ziyaret

Vali Kemal Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber, Rize İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Fener Çaykur Camii 4-6 yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret ettiler. Ziyarete Vali Çeber’e, İl Müftüsü Naci Çakmakçı da eşlik etti.

Ziyarette öğrencilerle tek tek ilgilenip sohbet eden Vali Çeber, İl Müftüsü Çakmakçı’dan 4-6 yaş grubu kurslar hakkında bilgi aldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Kur’an kursların 4-6 yaş sınıflarında eğitim gören miniklerin erken yaşta aldıkları bilgilerle gelecekte daha faydalı bireyler olacağını ifade eden Vali Çeber, “Bu tür hizmetler çoğu zaman fedakârlık gerektiren görevlerdir. Gördüğümüz üzere sizler de bu anlamda üzerinize düşeni fazlasıyla yapıyor ve çocuklarımızın iyi yetişmesi için gayretle çalışıyorsunuz. Emeğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Temenni ediyorum ki hepimizin gayretleri ile yavrularımız geleceğe sağlam temeller üzerinde hazırlanırlar ve ülkemize, milletimize faydalı iyi birer insan olarak yetişirler” dedi.

rize-vali-kemal-ceber-1.jpg
Minik öğrencilerin okudukları duaları dinleyen Vali Çeber, minik yavrularımızın yetişmelerinde emeği geçenlere teşekkür ederek 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerine hediyeler verdi.
Vali Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber, yetişkin bayanlara yönelik açılan kurs sınıfını da ziyaret ederek, yaklaşmakta olan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik etti.

rize-vali-kemal-ceber-12.jpg

rize-vali-kemal-ceber-13.jpg

rize-vali-kemal-ceber-14.jpg

rize-vali-kemal-ceber-15.jpg

rize-vali-kemal-ceber-16.jpg

rize-vali-kemal-ceber-17.jpg

rize-vali-kemal-ceber-18.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.