Vali Kemal Çeber’in Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Vali Kemal Çeber’in Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Bugün, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı'nın 182. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutlamaktayız.

Jandarma Teşkilatı, eğitimli personeli, çağın gereklerine uygun teknolojik donanımı, disiplini, vatan sevgisi ve üstün vazife bilinciyle görev ve sorumluluklarını yerine getirerek, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması için ülkemizin her bir köşesinde gece gündüz demeden hizmet vermekte ve yapmış olduğu başarılı çalışmalarla bizlere gurur kaynağı olmaktadır.

Jandarma Teşkilatımızın, bu zor ve onurlu görevi, şanlı geçmişinde olduğu gibi, layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inancımız tamdır.

 Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız, milletimiz ve devletimiz uğruna, canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş Yıldönümünü içtenlikle kutluyor, tüm Jandarma personelimize aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.