'Yaptığımız Bir Paylaşım Yanlış Algılandı'

'Yaptığımız Bir Paylaşım Yanlış Algılandı'

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırı olayı ile ilgili Sürmene Adliyesi'nde dün tutuklanma istemi ile nöbetçi mahkemeye çıkartılan ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şahısların tekrar tutuklanmaları için Sürmene Cumhuriyet Savcılığı itirazda bulunurken, yaşanan gelişmelerle ilgili şüpheli şahısların avukatı Turan Çelik ve şüpheli şahıslar açıklamalarda bulundu.

“SALDIRI KESİNLİKLE BİZİMLE ALAKALI BİR DURUM DEĞİL”

Olayın şüphelileri de basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, Emre A. yaptığı açıklamada “Kesinlikle bizimle alakalı bir durum değil. Normalde Rize’ye gittim, geldim, dönüşte normal bir vatandaş gibi olay anında iştirak ettim baktım. Taraftarlık duygusundan dolayı bir paylaşım yaptım Fecebook’ta. Fenerbahçe otobüsüne Sürmene’de saldırıdan dolayı önü kesilmiştir diye. O paylaşımdan dolayı beni aldılar, yakaladılar. Sadece o paylaşım başka bir şey yok” ifadelerini kullandı.

“Benim telefonlarım her şeyim araştırılsın” diyen Emre A. “Koyu fanatik bir taraftar değilim. Trabzonspor’u seviyorum. Fener’e karşı bir düşmanlığım da yok. Sadece bir paylaşım yaptım. Ben bu olayı kesinlikle kınıyorum, vahşet. Öyle bir şeye destek olamam. Şoför orada ölebilirdi de. Fecebook paylaşımlarında belirttim ama nasıl olmuşsa orada yaptığımız bir paylaşım yanlış algılandı” dedi.

Olayın diğer şüphelisi Nihat S. ise “ Ben gerekli ifademi gerekli birimlere verdim. Ben de bu olayı yapanları kınıyorum. Biz şu anda suçlu değil mağduruz. Benim alınma nedenim de Emre’nin teyzesinin oğlu olduğum için. Araba da benim üzerimeydi. Araba da oradan geçti bu arabanın sahibi sensin diye. Benim bu olayla uzaktan yakından hiçbir ilgim alakam yoktur. Nerde saat kaçta ne olduğunu da polis memuru arkadaşlardan öğrenmişim. Olay günü evdeydim, çalışan adamım. Ekmeğimi çalışmaktan çıkaran adamım. Spordan faydalanan bir insan değilim. Adalete inanıyoruz, avukatımıza da güveniyoruz” ifadelerini kullandı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.