Yazıcı'dan Rize Belediyesine Ziyaret

Yazıcı'dan Rize Belediyesine Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, hafta sonu davet edildiği iftarlara katılmak için geldiği memleketi Rize’de Rize Belediyesini ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, beraberinde Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Valisi Nurullah Çakır ve Ak Parti Rize İl Başkanı ile beraber Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya makamında ziyarette bulundu. Rize Belediyesi ziyaretinde Bakan Yazıcı, burada Belediye Başkanı Bakırcı'dan belediye hizmetleriyle ilgili slayt eşliğinde brifing aldı. Akabinde hizmetleri ile kendisine bilgi ve brifing veren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı tebrik ederek “Allah utandırmasın “ dedi.

Belediye Girişinde Başkan Halil Bakırcı, Başkan Yardımcıları ve özel Kalem Müdürü  ile karşılanan Bakan Hayati Yazıcı’ya başkanlık makamında Belediye Başkanı tarafından yapılan hizmetlerle ilgili slayt eşliğinde sunum yapıldı.

Bakan Yazıcı, Belediyelerin hizmet götüren birimler olduğunu söyledi. Rize ‘de sık sık ziyaretlerimde “Görüyorumki sayın Belediye Başkanımız çocuklara, gençlere, hanımlara halkın her tabakasına hizmet götürme uğraşı içerisinde “Allah utandırmasın “şeklinde konuştu.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.