Yeliz ÖZEL’den Rize’ye Büyük Övgü!

Yeliz ÖZEL’den Rize’ye Büyük Övgü!

Türkiye Hentbol Bayanlar A Milli Takım Kaptanı Yeliz Özel, Rize-Ardeşen Taraftarına Övgü Dolu Sözlerle Seslendi.

Avrupa’nın ve Türkiye’nin 1 Numaralı Sporcusu Olarak İstatistiklere Geçen, Hentbol Bayanlar A Milli Takımı ve Süper Lig Ekiplerinden Üsküdar Belediyespor Kaptanı Yeliz Özel Rize-Ardeşen Taraftarına Önemli Mesajlar Gönderdi.

Rize’li Gazeteci Ömer Faruk Zenginal ile Ankara’da buluşarak sorularını cevaplayan Bayan Hentbol A Milli Takım Kaptanı Yeliz Özel, Geçtiğimiz Hafta Konuk Oldukları Ardeşen GSK deplasmanında yaşadıklarını anlattı, Ardeşen taraftarına övgü dolu sözlerle seslendi.

Aynı zamanda Süper Lig şampiyonluğunu en büyük adaylarından Üsküdar Belediyespor’un da kaptanlığını yapan Özel, “Geçtiğimiz hafta konuk olduğumuz Ardeşen GSK maçında inanılmaz bir atmosferle karşı karşıya kaldım. Ben daha önce Ardeşen Taraftarını basından ve oraya giden sporcu arkadaşlarımdan duymuştum. Ardeşen’e gidip gördüm ki Türkiye Hentbol’ünde görülmemiş bir seyirci kitlesi var. Ben Avrupa’da top oynadığım süreçte de dolu tribünlere oynadım ancak, Ardeşen’deki seyirci kalitesini hiçbir yerde görmedim. Türkiye’mizin şirin ilçesi Ardeşen’de böyle bir görüntünün olması bir hentbolcu olarak beni imrendiriyor. İnsan o atmosferde oynamak istiyor. Umuyorum ki Türkiye’de ses getiren Ardeşen taraftarı tüm Türkiye’ye örnek olur ve diğer şehirlerde de hentbol’e bu denli sahip çıkılarak hentbol branşının popülaritesi artar.” Dedi.



Ben, Avrupa Maçlarını Ardeşen’de Oynamak İstiyorum!

Hem A Milli Takımında, Hem de Üsküdar Belediyespor’da Hedeflerinin Dünya’da ve Avrupa’da Final’e ulaşmak olduğunu ifade eden Özel, “Ben Ardeşen maçı dönüşünde ilk işim Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ve Üsküdar Belediyespor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya ile görüşmek oldu. Kendilerine Ardeşen taraftarının kalitesini bizzat anlattım. Kendilerine nasip olursa Hem Milli Takım, Hem de Üsküdar Belediyespor olarak Dünya Kupasında ve Avrupa Kupasında Finale Kalırsak bu maçları Ardeşen’de oynamak istediğimi ilettim. Kendileri de bu duruma olumlu yaklaştılar. Zaten Üsküdar BSK başkanı Mecit Çetinkaya’nın da daha önceden böyle bir isteği olduğu basın’a yansımıştı. Bu hayalimin gerçekleşmesi ve Ardeşen taraftarına Milli maç heyecanını yaşatmak için elimden geleni yapacağım.” Dedi.


Ardeşen Taraftar’ı Hentbol’e Sahip Çıkmaya Devam Etsin!

Sezon başından bu güne kadar manevi anlamda Ardeşen GSK’ya önemli katkıları bulunan Özel, “Tarihinde ilk defa hentbol ile tanışan Ardeşen GSK’ya desteğim her daim devam edecektir. Belli mi olur belki de bir gün bende Ardeşen GSK formasıyla top oynarım. Taraftardan isteğim, bu desteklerini kesmesinler, Çünkü Ardeşen ileride büyük hedeflere imza atacak olan bir takım. Gençlere de çağrım hentbolu sevsinler. Çok değerli ve bilgi birikim dolu Kemal Hocamız bu takımın başında ve Ardeşen’de çok yetenekli hentbolcuları yetiştirecektir.” Dedi.

Ardeşen’de Oynamak İsterim!

İleride Belki Bir Gün bende Ardeşen GSK’da hentbol oynayabilirim diyen Özel, “Bence şuan Türkiye’de bulunan bütün hentbolcular Ardeşen GSK’da top oynamak ister. Çünkü o kadar sevgi dolu bir taraftar karşısında oyun oynamak her hentbolcunun hayalidir. Ben de oynamak isterim.” Dedi.

Ardeşen GSK, Gönülden Çalışıyor!

Tarihinde İlk kez süper lig’de oynama fırsatı yakalayan Ardeşen GSK’nın Türk Hentbol’üne renk kattığını kaydeden Özel, “Ardeşen ekibi yeni bir takım olmasına rağmen beklenmedik bir çıkış yakaladı. Her hentbolcu imrenerek bakıyor. Ardeşen’in çok değerli Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, çok değerli yönetim kurulu üyeleri, Hüsnü Kemal Durak gibi bir teknik direktörleri ile teknik ekipleri ve tabiki oyuncuları gönülden ve içten baş koymuşlar bu yola. Ben Ardeşen’in gelecekte çok daha büyük hedeflere ulaşacağına eminim ve bu süreç içerisinde imkânlarım dâhilinde her türlü desteği çıkacağımın sözünü veriyorum.” Dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.