“YENİ SENDİKA ‘İL TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI’NIN İLKİNİ ANKARA’DA YAPTI. RİZE İL TEMSİLCİSİ YILMAZ KESKİN: 2023 YENİ SENDİKA’NIN YILI OLACAK” DEDİ

“YENİ SENDİKA ‘İL TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI’NIN İLKİNİ ANKARA’DA YAPTI. RİZE İL TEMSİLCİSİ YILMAZ KESKİN: 2023 YENİ SENDİKA’NIN YILI OLACAK” DEDİ

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (YENİ SENDİKA) Rize İl Temsilcisi Yılmaz KESKİN, 7 – 8 Ocak 2023 Ankara’da düzenlenen “İl Temsilcileri İstişare Toplantısı” ardından açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada, “Yenilikçi Sendikacılık” parolasıyla yola çıkan ve 2022 yılının Eylül ayında sendikacılığa yeni bir anlayış getiren sendikamız, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarına çözüm önerileri üretmeye, dalga dalga büyümeye devam ediyor ” Diyen İl Temsilcisi KESKİN,”YENİ SENDİKA; bugüne kadar “Banka Promosyon Çalıştayları”, “Sağlık Çalışanlarının Mesleki Saygınlığının Artırılması Toplantıları”, “Mobbing İle Mücadele Destek Hattının Kurulması” ve “Dijital Dünya Uygulamaları” gibi pek çok konuda farklı çalışmalara imza attı ” İfadelerine yer veren Keskin,“Kısa zamanda önemli yol kateden sendikamız, bu kez de 7 - 8 Ocak 2023’te Ankara’da ilk toplantısını yaptı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği “İl Temsilcileri İstişare Toplantısı” yaklaşık 300 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı; katılımcılar için son derece verimli olduğu gibi, aynı zamanda heyecanın ve coşkunun da son derece yüksek şekilde yaşandığı unutulmaz bir buluşmaya dönüştü.” Dedi.

yeni-sendika-1.jpg
“İlk günkü heyecanlarından hiç bir şey kaybetmeyen YENİ SENDİKA’nın güzide mensuplarına teşekkür belgesi verilmesi ile biten toplantının tüm teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının gerçek sorunlarına dikkat çekmeye, bu konuda etkin çözüm önerileri sunmaya devam eden YENİ SENDİKA Türkiye’nin dört bir yanında dalga dalga büyümeye, gönüllere girmeye devam edecektir.” Diyerek açıklamalarına devam eden Keskin;Zira “Her Gün Bir Şeyler Kazanan Bir Gün Çok Şey Kazanır ve İnanıyoruz ki 2023, YENİ SENDİKA’nın yılı olacaktır. Bu kararlı duruş, duygu ve düşüncelerle tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışan arkadaşlarımızı hak arama mücadelesinde sendikamıza, YENİ SENDİKA’ya davet ediyor ve tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışan arkadaşlarımı yürekten selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

yeni-sendika-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.