YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SUAT KILIÇ: RİZE MERKEZ DAHİL GÜNEYSU’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇIKARTACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, katıldığı Çay TV'deki "A'dan Z'ye" programında yaptığı açıklamada, parti olarak Rize il genelinde aktif bir şekilde yerel seçimlere hazırlandıklarını belirtti.

Kılıç, özellikle Rize Merkez ve Güneysu dahil olmak üzere birçok ilçede belediye başkan adayı çıkartacaklarını ifade etti.

Suat Kılıç, partisinin hedeflerine yönelik olarak, "Rize'nin her bölgesinde güçlü adaylarımızla seçimlere katılacağız. Partimizin yeniden sahada aktif rol alması, yerel yönetimlerde etkin olması için çalışıyoruz. Rize Merkez'den Güneysu'ya kadar birçok yerde belediye başkan adaylarımızla seçimlere katılacağız" dedi.

Partisinin il genelindeki stratejisine vurgu yapan Kılıç, "Halkımızın teveccühüne layık olabilmek, şehirlerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rize'de, milletimizin taleplerini dikkate alarak adaylarımızı belirleyip, güçlü bir şekilde seçimlere gireceğiz" şeklinde konuştu.

Bu açıklamaların ardından Refah Partisi'nin Rize il genelindeki yerel seçim hazırlıkları hız kazanırken, partinin belediye başkan adaylarının belirlenmesi ve stratejilerinin şekillenmesi bekleniyor.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.