YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI DR. FATİH ERBAKAN’IN TALİMATI İLE TÜM TEŞKİLATLAR ÜLKE GENELİNDE EŞ ZAMANLI OLARAK SAHAYA İNDİ. RİZE İL BAŞKANLIĞI EKİBİ ÇOĞU İLÇEDE SOKAKTA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI DR. FATİH ERBAKAN’IN TALİMATI İLE TÜM TEŞKİLATLAR ÜLKE GENELİNDE EŞ ZAMANLI OLARAK SAHAYA İNDİ. RİZE İL BAŞKANLIĞI EKİBİ ÇOĞU İLÇEDE SOKAKTA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın talimatı ile tüm teşkilatlar ülke genelinde eş zamanlı olarak sahaya indi.

Anadolu Buluşmaları programı kapsamında 81 ilde tüm teşkilatlar esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaptılar.
Anadolu Buluşmaları programı kapsamında Rize İl Başkanlığı nezdinde Merkez ilçe, Çayeli, Ardeşen, İkizdere, Fındıklı ve Kalkandere ilçe teşkilatları esnaf ve vatandaş ile biraraya gelerek Milli Görüş belediyeciliğine duyulan özleme şahitlik ettiler.

yeniden-refah-partisi-1.jpeg
Rize genelinde altı ilçede gerçekleştirilen programların verimliliğinden bahseden İl Başkanı Zerdeci; “Anadolu Buluşmaları programlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Genel Başkanımızın talimatı ile sürekli vatandaşlarımız ile birarada olmaya, onların sıkıntılarını ve isteklerini dinliyor, yaşanan sorunların çözümleri ile ilgili partimizin mecliste yaptığı çalışmaları paylaşımlarda bulunuyoruz. Bu çalışmalarımızda yeni üye kayıtları yaparak partimizin gücüne güç katıyoruz .

yeniden-refah-partisi-13.jpeg

Rize özelinde ve ülke genelinde partimize duyulan teveccühün her geçen gün arttığını, yapmış olduğumuz üye kayıtlarından ortaya koymaktayız. Sadece 2 günlük Anadolu Buluşmaları programı ile ülke genelinde 7.000’den fazla üye kaydı yaparak büyük bir başarıya imza attık. Çalışmalarımızda ve sohbetlerimizde, esnafın ve vatandaşın Milli Görüş’e ve Milli Görüş Belediyeciliği’ne duyduğu minnettarlık ve özlemi teşhis etmekteyiz. Yerel Seçimlere kısa bir süre kala, bu günlerde Belediye Başkanlığı, Belediye ve İl Encümenliği başvurularını almaya devam etmekteyiz. Milli Görüş’ü en iyi temsil edecek isimler ile Yerel Seçimlerden zaferle çıkacağımıza olan inancımız tamdır.” dedi.

yeniden-refah-partisi-14.jpeg

yeniden-refah-partisi-15.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.