Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci 2 Mart Rizenin Kurtuluş Günü Mesajı Yayınladı

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci 2 Mart Rizenin Kurtuluş Günü Mesajı Yayınladı

YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI MEHMET AKİF ZERDECİ 2 MART RİZENİN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI YAYINLADI. RİZE HALKI, KURTULUŞ SAVAŞI'NIN BAŞLAMASI VE ZAFERLE SONUÇLANMASINA ÜZERİNE DÜŞENİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMİŞTİR DEDİ

2 Mart Rizemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 106.  yıl dönümünün gururunu yaşamaktayız.

Aziz Türk milleti, tarih boyunca istiklal ve hürriyetini korumak için pek çok çetin mücadeleden geçmiştir. Milli mücadele dönemi de bu imtihanın zor şartlar altında verildiği yıllardır. Rize halkı, Kurtuluş Savaşı'nın başlaması ve zaferle sonuçlanmasına üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmiştir.

Karadeniz’in yeşil ve maviye bezenmiş mücevheri Rizemizin kahramanları bir asır önce şanlı tarihimizin bu altın  yaprağında bayrağımızı, istiklalimizi ve istikbalimizi korumak adına gözünü kırpmadan canını vermiş; dirliğine, birliğine, kutsallarına el uzatan, dahili ve harici düşmana karşı onurlu duruşundan hiçbir zaman taviz vermemiştir. Onurlu, kararlı ve mücadele ruhu içerisindeki duruşu ile “Anadolu'nun birleştirici gücü” sıfatını fazlasıyla hak etmiştir. 

Bu duygu ve düşünceler ile Rize‘nin  düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümünü kutluyor; işgale direnen, kurtuluş mücadelesi veren başta fedakâr ve cefakâr Rize halkının ardından İstiklal Harbi'nin tüm kahramanları aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.

 

Yeniden Refah Partisi

 Rize İl Başkanı

Mehmet Akif Zerdeci

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.