YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA FINDIKLI'DAYDI

YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA FINDIKLI'DAYDI

Yeniden Refah Partisi Rize milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında dün Fındıklı'daydı.

Yeniden Refah Partisi Rize 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Akif Zerdeci ve 2. sıra adayı Samet Şişman, dün seçim çalışmalarına Fındıklı ilçesinde devam etti. 

img-20230428-wa0118.jpg

Fındıklı İlçesinde gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan mileltvekili adayları, milletvekilliği için Yeniden Refah Partisine destek istedi.

img-20230428-wa0119.jpg

Vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz diyen 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Akif Zerdeci yaptığı açıklamada, '' Yeniden Refah Partimiz her şartta yanlışa yanlış, doğruya doğru diyen siyaset anlayışıyla vatandaşlarımızın teveccühüne mazhar oldu. Sizlerin desteğiyle 14 Mayıs seçimlerinde  tam 21 senelik Meclis hasretine son vereceğiz. 21 sene sonra Milli Görüşü yeniden Meclis'e taşıyacağız Allah'ın izniyle.'' dedi

img-20230428-wa0115.jpg

Milletvekili adayı Zerdeci, ''Rize'de yanlış, eksik gördüklerimizi Mecliste çok daha etkili bir şekilde dile getireceğiz. Türkiye Cumhuriyetinin siyasi tarihine baktığımız zaman geçmiş dönemde çaya, fındığa, işçi, memura, çiftçi, esnaf ve emeklilere en yüksek zammı veren Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız vardı. Şimdi de yaptık yine yaparız diyen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan var. Biz Yeniden Refah Partisi olarak ‘yapacağız, edeceğiz’ demiyoruz ‘yaptık yine yaparız’ diyoruz. Bizim geçmişte kapı gibi iş bitirme belgemiz var. 81 ilimizde 681 refah projeleri kitabımız hazır. Rize ilimizde  hangi tesis kurulacak, nasıl istihdam sağlanacak, hangi yatırım öncelikle yapılacak bunların hepsinin planları bizde mevcut. Hepsinden de önemlisi bu projeleri, hayata geçirecek Milli Görüş kadrolarımızda hazır.'' diyerek sözlerini tamamladı.

img-20230428-wa0115-001.jpg

Fındıklı ilçe ziyaretine Milletvekili Adayları Mehmet Akif Zerdeci, Samet Şişman'a  Yeniden Refah Partisi Rize İl başkan vekili Bayram Yolgider, Fındıklı İlçe Başkanı Akman Uzuner ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.