YEREL MARKETLER ULUSAL MARKETLERE KARŞI , SERRAGROZZ MARKET RİZE'DE AÇILDI

Son zamanlarda gündem zincir marketlerde ki fahiş fiyat uygulamaları..

Hızla yükselen gıda fiyatları mutfaktaki yangını deyim yerindeyse harladı. Bakkal, manav, kasap gibi küçük esnaf ve yerel marketler oyun dışı kaldı, yerini her sokak başına açılan zincir marketler aldı. Ancak haksız rekabete rağmen bu durum vatandaşın yerel marketlere olan ilgisini yok edemedi… Ve unutulmaması gereken en önemli konu ise söz konusu bu marketler ekonomiye de katkı sağlıyor.
Sayısız zincir markete rağmen yerel marketler ayakta durmayı başarıyor… Ve bu güce bir yenisi daha eklendi… Serragrozz Marketin 2. şubesi Rize’de halkın hizmetine açıldı…

Vatandaşın bütçesini düşünen yerel marketler arasında ki yerini alan Serragrozz marketin açılışını Rize İl Müftüsü Naci çakmakçı, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı ve Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara birlikte yaptı.
Marketin sahiplerinden Mehmet Ali Köse, yörenin ürünlerini ön planda tutarak bölgeye hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.
Yunus İbuk ise, birinci şubede yakaladıkları başarıyı daha disiplinli bir şekilde ileriye taşıyacaklarını söyledi.
Günümüzde vatandaş alışverişinin birçoğunu internet ortamından sağlıyor. Serragrozz Market bu trende ki yerini alarak vatandaşın internet üzerinden verdiği siparişini evine kadar ulaştıracak. Bu durum aynı zamanda birçok üründe fiyat avantajı sağlayacak..
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum