Zeki Mayi Bombaladı

Zeki Mayi Bombaladı

MHP Rize eski il başkanı Zeki Mayi :'Devlet Bahçeli MHP'nin başında olduğu sürece partinin hiçbir etkinliğine katılmam'

MHP Rize eski il başkanı Zeki Mayi Çay TV'de katıldığı Neşe Yelken ile her Açıdan programında önemli açıklamalarda bulundu. Programda Gazeteci kimliği ile katılan Mayi Hükümeti ve Muhalefet partileri adeta topa tuttu. 

 Mayi eski il başkanlığını yaptığı partisi ile ilgili Devlet Bahçeli'yi topa tuttu Mayi benim için MHP sevdamdır. Kara sevdamdır. Yıllardır MHP için mücadele ettik bir sürü sorunlar yaşadık arkadaşlarımızı toprağa koyduk bu sevda benim için bitmez ama Devlet Bahçeli bu partinin başında olduğu sürece MHP'nin hiç bir etkinliğinde bulunmayacağım. Bahçeli Erdoğan, PKK, AKP üçgeni üzerinden siyaset yapmaktan başka hiç bir şey yapmadı. Biz başından beri Bahçeli ile olmayacağını biliyorduk yasa kanunlar gereğince MHP'yi daha ileri taşımak için MHP'nin içerisinde olduk ve kongre zamanı Koray Aydın'ı destekledik dedi.


 
  Yaklaşan yerel seçimler için aday olup olmayacağı konusunda da açıklamalardan bulundan Mayi Bahçeli olduğu sürece MHP'den veya başka bir partiden siyaset yapmam söz konusu değil dedi. Bağımsız aday olup olmayacağı konusunda ise Mayi: 'Rize benim ilim burada doğdum büyüdüm sorunları ile iç içe yaşadım ve her zaman Rize'ye bir şeyler yapmak için çalıştım yarın Rize bana hangi anlamda sorumluluk verirse ben bu sorumluluktan kaçmam dedi.

Ak Parti neden bu kadar başarılı?

 Mayi Rize'nin hak ettiği yatırımı alamadığını fakat Başbakan'ın memleketi olduğundan dolayı Rizeli vatandaşlarında burası Başbakan'ın memleketi Başbakan o olsun diyerek sandıkta oy kullandığını belirterek Türkiye genelinde %50 oy almasının da nedeni ise Muhalefetin güçsüz olduğundan dolayı kaynaklandığını söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.