Zeki Mayi Çay TV'ye Konuştu

Zeki Mayi Çay TV'ye Konuştu

MHP Rize eski bil başkanı Zeki Mayi Çay TV’de katıldığı Gündem programında önemli açılamalarda bulundu.

   MHP’nin 10. Olağan genel kongresinde Koray Aydın’da destek verdiği için görevden alınan MHP Rize eski il başkanı Zeki Mayi Çay TV’de katıldığı gündem programında görevden alınması ve Rize il başkanlığına getirilen Cem Kazmaz ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

  Teşkilatın iç muhalefeti ile görevden alındığı belirten Zeki Mayi Milliyetçi Hareket Partisinin genel başkanı kişilik yansımasını ağaya doğru yansıtıyor dedi.  Koray Aydın'ı desteklememizin demokratik bir hak olduğunu söyleyen Mayi kullandığımız bu demokratik hakkımızı için kalkıp partimiz kapatmanız ne demek oluyor. 8 tane il başkanını görevden aldınız. Şimdi bende buradan söylüyorum ki bu millet size %25 oy verip iktidara getirse geri kalan %75’i oy vermediği için cezalandıracak mısınız? dedi.

  Cem Kazmaz’ın göreve getirilmesini de değerlendiren Zeki Mayi Kazmaz hakkındaki masonluk iddiaları içinde şunları söyledi. Mayi :”İnternet ortamında bu söylemi duyduğumda bende araştırdım internette bulduğum listede isminin var olduğunu gördüm arkadaş da bununla mutlu memnun herhangi bir şekilde bu söylemlere karşı bir açıklamada bulunmadı. Bu anlamda beni de çok fazla ilgilendirmiyor dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.