Bakan Koca'dan Rize ve Trabzon Şehir Hastaneleri Açıklaması

Bakan Koca'dan Rize ve Trabzon Şehir Hastaneleri Açıklaması

İzmir'de bir takım temaslarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şehir Hastaneleri konusuna açıklamalarda bulundu. Koca, Rize ve Trabzon Şehir Hastaneleri için de konuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Uşak, Aydın İl sağlık müdürleri, Saha koordinatörleri, Kamu Hastaneleri Başkanları, Halk Sağlığı Başkanları ve hastane Başhekimleriyle gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.  Sağlık Bakanı Koca, toplantı sonrası yaptığı konuşmada şehir hastaneleri konusuna da  değindi.

Sağlık Bakanı Koca, "Şehir hastanelerini sayın Cumhurbaşkanımızın 'hayalim' dediği projeyi hayata geçirmek için gayret sarf ediyoruz. Bütün disiplinleriyle yetkin olan ve hastanın artık oradan başka bölgeye sevk edilmediği hastaneler olarak planlıyoruz. Ayrıca 10 tane şehir hastanemizin ihalesi bu dönemde başlatılmış oldu. Bu hastaneleri daha çok kendi kaynaklarıyla, imkanlarıyla bu yatırımları yapan bir ihale süreci başladı. 2 haftalık zaman diliminde üç şehir hastanemizin ihalesini yaptık. Biri Aydın, ikincisi Antalya, üçüncüsü Samsun. Üç ilimizin ihale süreci tamamlandı." dedi.


Trabzon, Pazartesi; Rize, Önümüzdeki Ay
Trabzon Şehir Hastanesi ihalesinin pazartesi günü yapılacağını aktaran Koca, "Urfa, Diyarbakır, Ordu, Sakarya, Denizli ve Rize illerinde de bu şehir hastanelerimizin ihaleleri önümüzdeki aylarda tamamlanmış olacak" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.