Kanser hastalarına müjde!

Kanser hastalarına müjde!

Bu bitkisel formülasyon tümörü durdurup, küçültüyor. Kanser hastaları hem gıdalarını alıyorlar, hem de şifaya kavuşuyorlar.Sonuçları 27 günde görmek mümkün.

Mürşidi Bayburtlu Hacı Şaban Efendi Hazretlerinin işaretini emir telakki etti, öksürükle ilgili başladığı çalışmalarını yaptığı araştırmalarla derinleştirdi ve ballı bitkisel formülasyonla kansere çare buldu.

Gıda takviyesi olarak bakanlıktan üretim izni aldı. Yurtiçi ve yurtdışından tüm insanlığın istifadesine sunulan karışım 27 veya 34 günlük kullanım süresi içerisinde hangi kanser hastasına ne kadar faydası oluyor ortaya çıkıyor.

Daha önce kesin tedavisi yapılamayan Astım, Alerjik Astım gibi hastalığa ballı macun formülasyonuyla sayısız insanın şifa bulmasına vesile olan Bayburtlu Lokman Hekim Münür Bozkurt, “Allah (c.c.) kuluna şifası olmayan dert vermez” prensibinden hareketle çalıştı, çabaladı, araştırdı, sabretti ve amansız hastalık diye bilinen kansere karşı formüle ettiği ballı bitkisel karışım/gıda takviyesiyle sayısız hastanın duasına mazhar oluyor.

Ballı bitkisel macunu kullanan hastaların bir kısmında tümör duruyor. Bir kısmında küçülüyor. Bazı hastalarda yok oluyor.

Bozkurt'un verdiği bilgilere göre, bağışıklık sistemini güçlendirici özelliğinden dolayı tüm hastaların direnci artıyor. Yatan hastalar ayağa kalkıp hayatın içine katılıyor. Bazı hastalarda kan değerlerini normale dönerken bazı hastalarda ise ağrılar önemli ölçüde azalıyor. Gıda değeri çok yüksek olan “Gıda Takviyesi”ni hem yiyorlar hem de şifalarını buluyorlar.

Münir Bozkurt "Her hasta farklı bir hasta olduğu için her hastada farklı bir şekilde ortaya çıkıyor. Tüm bunlar 27 veya 34 günlük kullanımlı 2.150 gram veya 2.600 gramlık bir kürde belli oluyor. Böyle kısa bir sürede neticenin ortaya çıkması işin belirleyici yönü. Çok azda olsa bazı hastalara da bir faydası olmamaktadır. Böyle olması da işin bir başka yönü. Çünkü şifayı, Şafi olan Allah (c.c.) verir" diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.