19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

 Artvin Valiliği önünde düzenlenen törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Atatürk anıtına çelenk koydu.

Buradaki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tamamlandı.

Kutlamalar kapsamında, Artvin Garnizon Şehitliği önünden başlayan ve Milli İrade Meydanı'nda sona eren "Gençlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Katılımcılar, yürüyüş esnasında dev Türk bayrağı taşıdı.

Yürüyüşün ardından Vali Ömer Doğanay ve protokol üyeleri, ulusal ve uluslararası müsabakalarda Artvin'i temsil eden sporculara plaket verdi.

İl genelinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği tören, gösterilerin ardından tamamlandı.

Programa, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Garnizon Komutanı Piyade Albay Abdurrahman Cengiz Çerçi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

Doğu Karadeniz’de Ayılardan Sonra Yılanlar Da Kış Uykusuna Yatmadı
Ak Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik: "gürcistan’da Şehit Olan Askerlerimizin Anısı İçin Anıt Çalışması Başlatıldı"
Artvin’de Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok
Kaymakamdan Öğrencilere Togg’un Yeni Modeli İle Şehir Turu
Arhavi’de Temizlik Görevlisi Birol Narman, Müzikle Çalışma Şekliyle İlçenin Neşesi Oldu