Artvin-şavşat Karayolu’nda Heyelan

ARTVİN-ŞAVŞAT KARAYOLU'NDA MEYDANA GELEN HEYELANDA YOL KISA SÜRELİĞİNE ULAŞIMA KAPANIRKEN, BİR SÜRÜCÜNÜN DİKKATİ SAYESİNDE OLASI BİR FACİA ÖNLENDİ

Artvin-Şavşat Karayolu'nda meydana gelen heyelanda yol kısa süreliğine ulaşıma kapanırken, bir sürücünün dikkati sayesinde olası bir facia önlendi.

Artvin-Şavşat Karayolu'nun 25. kilometresinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları karayoluna düşerek ulaşımı kısa süreliğine aksattı.

Heyelanı önceden fark eden Oktay Çelik, aracını durdurarak diğer araçların geçişini engelledi. Çelik'in dikkati sayesinde olası bir facianın önüne geçildi.

Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, bölgeye sevk edilen Karayolları ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

Artso’da Seçkin Kurt Güven Tazeledi
Artvin’de Trafik Kazası: Baba Öldü, İki Çocuğu Yaralandı
Hopa’da Dalgalar Metrelerce Yükseldi
Artvin’de 30 yıllık sır çözüldü: Nigar Bilgin’in kaybında cinayet şüphesi
Çocukların ’kokuyor’ Diye Uzak Durduğu Çöp Kamyonunu Oyuncaklarla Sevdiriyor