ARTVİN'DE 10 YAŞINA UTKU DENİZDE BOĞULDU , CANSIZ BEDENİ BUGÜN BULUNDU

Artvin’de denizde kaybolan 10 yaşındaki Utku’nun cansız bedeni bulundu.

Artvin’in Kemalpaşa ilçesine bayram tatili için gelen 10 yaşındaki Utku Göçer, arkadaşlarıyla birlikte girdiği denizde dün akşam saatlerinde kaybolmuştu. Ekipler tarafından yapılan arama kurtarma çalışması sonucunda küçük çocuğun cansız bedeni denizden çıkartıldı.


İstanbul’da ikamet eden 10 yaşındaki Utku Göçer, annesiyle birlikte bayram tatili için memleketi Artvin’in Kemalpaşa ilçesine arkadaşlarıyla girdiği denizde kayboldu. Hopa Sahil Güvenlik, Hopa Deniz Polisi, AFAD ve Hopa Arama Kurtarma (HOPAK) ekipleri tarafından yapılan arama kurtarma çalışması sonucunca çocuğun cansız bedeni denizden çıkartıldı. 10 yaşındaki Göçer’in cenazesi Hopa Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

Ailesinin feryadı yürekleri dağladı
Ekipler tarafından denizden çıkartılan minik Utku’nun cansız bedenini gören ailesinin feryadı yürekleri dağladı. Etraftakiler tarafından güçlükle sakinleştirilen baba Mehmet Göçer ve anne Ayşe Göçer gözyaşlarına boğuldu.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

20 Ülkeden 140 Sporcu, Artvin’de Minderde
Anne Dağ Keçisi Yavrusunu Kayalıkların Arasında Emzirdi
Artvin'de Hatalı Sollama Yaparak Karşı Şeride Geçen Yolcu Minibüsü Facianın Eşiğinden Döndü: O Anlar Kamerada
Ayı evin kapısına kadar geldi, o anlar kameraya yansıdı
Artvin Hopa'da Kamyonet Kasasında Başlayan Yolculuk Sıra Dışı Bir Dostluğa Dönüştü: "Fedai" Adını Aldı