Artvin’de Kar Temizleme Çalışması Yapan Ekipler Kış Uykusuna Yatmayan Ayılarla Karşılaştı

ARTVİN İL MERKEZİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SIRASINDA BELEDİYE EKİPLERİ, ÇEVRE YOLUNDA BİR ANNE VE 3 YAVRU BOZ AYIYLA KARŞILAŞTI

Artvin il merkezinde karla mücadele çalışmaları sırasında belediye ekipleri, çevre yolunda bir anne ve 3 yavru boz ayıyla karşılaştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Orta Mahalle ile Yeni Mahalle arasındaki çevre yolunda iş makinesiyle kar küreme çalışması yapan Özgen Uçar, kaldırımda yürüyen ayıları fark etti. Aracın sesinden ürken yavru ayılardan ikisi bariyerlerden atlayarak hızla gözden kaybolurken, diğer iki ayı bir süre kaldırımda koştuktan sonra bariyerlerden atlayarak gecenin karanlığında ortadan kayboldu.

Kış uykusuna yatamayan ve yiyecek arayışıyla şehir merkezine kadar inen ayılar, vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu. Cep telefonu kamerasına yansıyan bu anlar, sosyal medyada da ilgi gördü.

Yetkililer, ayılarla karşılaşılması durumunda sakin olunması ve yetkililere haber verilmesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

4 Kişinin Hayatını Kaybettiği Heyelan Bölgesinde Tünel Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
Cezaevi Firarisi 16 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Ardanuç’ta Yakalandı
Artvin’de Fair-play Kazandı: 14. Grassroots Futbol Şenliği Tamamlandı
Artvin Barajlarından Ekonomiye 161 Milyar Liralık Dev Katkı
Artvin’de Şehit Mezarları Yenilenerek Bakıma Alındı