ARTVİN'DE YİYECEK ARAMAK İÇİN YERLEŞİM ALANLARINA İNEN KARACALAR YÖREDE YAKLAŞAN YAZ MEVSİMİ İLE BİRLİKTE YOĞUN OLARAK KENDİLERİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI

Artvin'de yiyecek aramak için yerleşim alanlarına inen karacalar yörede yaklaşan yaz mevsimi ile birlikte yoğun olarak kendilerini göstermeye başladı.

Artvin'de yiyecek aramak için yerleşim alanlarına inen karacalar yörede yaklaşan yaz mevsimi ile birlikte yoğun olarak kendilerini göstermeye başladı.

Arhavi ilçesi Üçırmak köyünde yaşayan Hüseyin Uzunhasan evinin bahçesinde dolaşan karacaları fark etti. Atlayıp zıplayan karacaların komik hallerinin kayıt alan Uzunhasan, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Şavşat'ın Cevizli köyünde görüntülenen başka bir karaca ise fark edildiğini anlayınca, dere içinde bulunan suların üzerinden hızlıca saniyeler içinde gözden kayboldu. Her iki görüntü ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

Artvin’de Bir Otomobil Çoruh Nehri’ne Düştü; Baba İle Oğlu Aranıyor
İtfaiyecilik Bölümünde Mezun Olan Öğrencilere Tazyikli Suyla Veda
Tünelde Üretilen İstiridye Mantarının İlk Hasadı Gerçekleştirildi
Deriner Barajı’nda 7 Yıl Aradan Sonra Kapaklar Açıldı
Kestane Ormanlarını Korumak İçin 5 Bin Samuray Arısı Doğaya Salındı