Bir zamanlar Nokia dendiğinde akla ilk o gelirdi, artık iPhone, Android ve Windows Phone'lu telefonlarda da oynanabiliyor.
BİR EFSANENİN DÖNÜŞÜ
Ekranda zig-zaglar çizerek ilerleyip ortaya çıkan noktaları yutan ve çoğu Nokia kullanıcısının belki de tek eğlencesi; efsane oyun Snake geri döndü.
Snake '97 adı verilen uygulama, Nokia 5110'un hantal tuşlarını ve yeşil ekranını bugünün akıllı telefonlarına taşıyor. Kısacası 97 yılında hayatımıza renk katmaya başlayan oyun sonunda evrim geçirdi ve dokunmatik ekranlı ceplere girmeyi başardı.
Orijinali ile aynı ses efektlerine ve oynanışa sahip yeni Snake, bizi bugünden alıp eski zamanlara götürecek kadar başarılı.
Oyun iOS cihazlar, Android cihazlar ve Windows Phone için indirilebiliyor. iTunes ve Windows Phone Marketplace'de satışa sunulan Snake '97, Android Market'ten ücretsiz olarak indirilebiliyor.
İlk yorum yazan siz olun
Artvin Haberleri
Babasından Öğrendiği Mesleği Yaşatıyor, Bir Sepet İçin Bir Gün Uğraşıyor
Artvin Hopa'da Yaban Domuzu Kabusu: Köylüler Tarlalarını Korumak İçin Gece Nöbeti Tutuyor
Arhavi’de 2 Katlı Ev Küle Döndü
13 Yaşındaki Asya Yamaç Paraşütü İle Gökyüzünde Ukulele Çalıp Şarkı Söyledi
Artvin'deki Yamaç Paraşütü Yarışmasında Yöre Teyzesi ile Sporcular Arasındaki Eğlenceli Diyalog Gülümsetti