Kafkasör Yaylasının Bakım ve Temizlik Çalışmaları Tamamlandı

Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Artvin'in Kafkasör Yaylası'nda yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte Artvin Belediyesi tarafından bakım ve temizlik çalışması tamamlandı.

Şehrin, en çok tercih edilen piknik alanı olan yaylada kent merkezine 7 kilometre mesafede bulunan bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda, Artvin Belediyesi ekiplerince bakım ve temizlik çalışması tamamlandı.
Kafkasör yaylasında, piknikçilerin ve doğa sever vatandaşlarımızın en önemli dinlenme ve eğlence alanları arasında yer alıyor. Bu kapsamda ekiplerimiz, mesire alanında bulunan masa, bank ve tuvaletlerin, bakım, onarım ve boyama işlemlerini gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

Doğu Karadeniz’de Ayılardan Sonra Yılanlar Da Kış Uykusuna Yatmadı
Ak Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik: "gürcistan’da Şehit Olan Askerlerimizin Anısı İçin Anıt Çalışması Başlatıldı"
Artvin’de Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok
Kaymakamdan Öğrencilere Togg’un Yeni Modeli İle Şehir Turu
Arhavi’de Temizlik Görevlisi Birol Narman, Müzikle Çalışma Şekliyle İlçenin Neşesi Oldu