Köyde İglo Ev Yaptılar, İçinde gaz lambası ışığında çay demlediler

Artvin’in Şavşat ilçesinde yoğun kar yağışı sonrası köylüler iglo ev yaparak içinde gaz lambası ışığında çay demleyip içtiler.

Artvin’in Şavşat ilçesine 32 kilometre uzaklıkta bulunan bin 700 rakımlı Çağlayan köyü sakinleri yoğun kar yağışını eğlenceye dönüştürdü. Köyde yaşayan Doğukan Bilir, Doğan Bilir, Celal Oral ve Hasan Ali Sönmez köyde canları sıkılınca iglo ev yapmaya karar verdiler. Eskimo evi olarak bilinen iglo evin yapımını internetten araştıran dört arkadaş, uzun uğraşlar sonucu iglo evlerini tamamladı.
Daha sonra içinde gaz lambası ışığında çay demleyip içen dört arkadaş, bu görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşınca büyük beğeni topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

Yaban Hayatında Nadir Görüntü: Artvin’de Dağların Zirvesinde Gebe Vaşak Kamerada
Artvin’de 60 Kilo Yaban Domuzu Eti Ele Geçirildi
Artvin’de Çığda Kaybolan Çoban İçin Yakınlarından Çağrı
Bakan Yumaklı: "türk Somonu İhracatı 500 Milyon Dolara Ulaştı"
Artvin’de Kaçakçılık Operasyonu: 300 Milyon Tl’lik Ürün Ele Geçildi