Lösemi tanısı konulan 26 yaşındaki genç kız Koronavirüs'e yakalanarak hayatını kaybetti

Artvin’de göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye gittiğinde lösemi olduğunu öğrenen genç kız 5 gün sonra yakalandığı Koranavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Artvin’in Borçka ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Eylem Yıldız, göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kan kanseri (lösemi) olduğunu öğrendi. Acil tedavisi için Artvin'den Kars´ta bulunan Kafkas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen genç kız, hastanede tedavisi sürerken bu kez Koranavirüs'e yakalandı.

Hastalığı öğrenmesinin ardından 5 gün sonra yakalandığı Koronavirüs nedeniyle durumu ağırlaşan genç kız buradan da Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi´ne sevk edildi. İki hastalıkla mücadele edemeyen genç kız, yoğun bakım servisine alındı. Entübe edilen Eylem Yıldız, bugün hayatını kaybederken, Borçka ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

20 Ülkeden 140 Sporcu, Artvin’de Minderde
Anne Dağ Keçisi Yavrusunu Kayalıkların Arasında Emzirdi
Artvin'de Hatalı Sollama Yaparak Karşı Şeride Geçen Yolcu Minibüsü Facianın Eşiğinden Döndü: O Anlar Kamerada
Ayı evin kapısına kadar geldi, o anlar kameraya yansıdı
Artvin Hopa'da Kamyonet Kasasında Başlayan Yolculuk Sıra Dışı Bir Dostluğa Dönüştü: "Fedai" Adını Aldı