Sarp Sınıp Kapısı'nda, 60 bin liralık kaçak yüz dolgu maddesi ele geçirildi

Sarp Sınıp Kapısı'nda, 60 bin liralık kaçak yüz dolgu maddesi ele geçirildi

 ARTVİN'in Sarp Sınıp Kapısı'ndan yurda yasa dışı yollardan sokulduğu belirlenen ve piyasa değeri 60 bin lira olan yüz için dolgu maddesi ele geçirildi.

Artvin Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Sarp Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan A.Y. yönetimindeki TIRda arama yaptı. Şüphe üzerine X-ray cihazına yönlendirilen TIRın çekici kabininin içinde bulunan yatağın altında gümrük kaçağı 100 kozmetik ürünü ele geçirildi.

Yüz dolgu işleminde kullanıldığı tespit edilen malzemelere el koyulurken, A.Y. hakkında ise Hopa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Yüz dolgu maddesinin gümrüklenmiş değerinin ise yaklaşık 60 bin lira olduğu belirtildi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

Artvin Hopa'da Yaban Domuzu Kabusu: Köylüler Tarlalarını Korumak İçin Gece Nöbeti Tutuyor
Arhavi’de 2 Katlı Ev Küle Döndü
13 Yaşındaki Asya Yamaç Paraşütü İle Gökyüzünde Ukulele Çalıp Şarkı Söyledi
Artvin'deki Yamaç Paraşütü Yarışmasında Yöre Teyzesi ile Sporcular Arasındaki Eğlenceli Diyalog Gülümsetti
Artvin Sahillerinde Uçan Bot Gösterisi İlgi Çekti