Türkiye Diyanet Vakfı Yusufeli Şubesi tarafından düzenlenen “1001 Hatim Dua Programı”, 15 Mayıs 2026 Cuma günü Yusufeli Merkez Camii’nde gerçekleştirilecek.
Artvin’in Yusufeli ilçesinde her yıl aynı tarihlerde düzenlenen ve bölgenin önemli manevi buluşmalarından biri haline gelen program, bu yıl da yoğun katılımla yapılacak. Tam 39 yıldır aralıksız sürdürülen “1001 Hatim Dua Programı”, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği önemli organizasyonlar arasında yer alıyor.
Saat 10.00’da başlayacak programa birbirinden değerli din görevlileri, hafızlar ve ilahiyatçılar katılacak.
Programda, Diyanet işleri başkan yardımcısı Dr. Hafız Osman Şahin, Yusufeli ilçe müftüsü Muhammet Doğancı , Marmara üniversitesi ilahiyat fakültesi tefsir ana bilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Çelik, Fatih Camii baş imamı Metin Çakar, Mustafa Kızılcaoğlu, Alpcan Çelik, Mustafa Alphayta, Bünyamin Araz, Mustafa Çiçek ve Abdullah Çolak yer alacak.
Kur’an-ı Kerim tilavetleri, hatim duaları ve sohbetlerin gerçekleştirileceği programda hanımlar için özel alan da ayrıldı.
Öte yandan program, Çay tivi ekranlarında Nusret Durur’un hazırlayıp sunduğu “Bölgenin Sesi” programı aracılığıyla canlı yayınla tüm Türkiye’ye ulaştırılacak.