Amasya’da Ormana Bitişik 3 Ev Yangında Kül Oldu

AMASYA'DA ORMANLIK ALANA BİTİŞİK HALDEKİ 3 EV ÇIKAN YANGINDA KÜL OLDU. AĞAÇLARI SARAN ALEVLER EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE ORMANA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Amasya'da ormanlık alana bitişik haldeki 3 ev çıkan yangında kül oldu. Ağaçları saran alevler ekiplerin müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Şamlar Mahallesi'nde ormanlık alandan yükselen dumanları görenler durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine Amasya Belediyesi İtfaiyesi ve Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri de güvenlik önlemi aldı. Rıza Koç'a ait evde çıkan yangın bitişikteki evlere de sıçradı. Kısa sürede çam ağaçlarını da saran alevler ekiplerin müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.

Şamlar Mahallesi Muhtarı Mustafa Gündoğdu, can kaybının yaşanmadığı yangında 3 evin küle döndüğünü açıkladı. Daha önce de büyük çaplı bir yangın atlatan mahalleye ulaşımın sağlandığı altgeçit dar olduğu için geçemeyen itfaiye araçlarının, komşu mahalle olan İhsaniye Mahallesi'nden yönlendirildiğine değinen Göndoğdu, bu durumun da müdahale süresini uzattığını savundu. Mahalle sakinlerinden Sıtkı Karadağ da yaşanan sorunu daha önce yetkililere ilettiklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Erik Ağacı Aralık Ayında Çiçek Açtı
Giresunspor’dan Açıklama: "resmi Bildirim Yok, Süreci Takip Ediyoruz"
D-100’de Kaza: 1 Ölü, 2’si Ağır 3 Yaralı
Tünelde Meydana Gelen Kazada 4 Kişi Yaralandı
Otomobil, Takla Atarak Çarptığı Ağacı Kökünden Söktü: 1 Ölü