Antalya’da Felçli Kadını Ordu Ekibi Tahliye Etti

Antalya'da meydana gelen orman yangınında risk altında bulunan vatandaşların güvenli bölgelere tahliyesi sürüyor.

Antalya’da Felçli Kadını Ordu Ekibi Tahliye Etti

Antalya'da meydana gelen orman yangınında risk altında bulunan vatandaşların güvenli bölgelere tahliyesi sürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatı ile Antalya'da devam eden yangınlara müdahale için harekete geçen Ordu ekibi olay yerine ulaşır ulaşmaz çalışmalarına başladı. Yangının en kritik bölgesinde çalışma yürüten ekip, yangından etkilenen köylerdeki tahliye işlemlerine destek veriyor.

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine bağlı Çayırözü Mahallesi çevrelerindeki orman yangınının köye sirayet etme ihtimali nedeniyle köyün boşaltılması çalışmalarına katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, köyde yaşayan felçli yaşlı bir kadını evinden alarak toplanma bölgesine tahliyesini gerçekleştirdi.

1 itfaiye aracı, 1 su tankeri ve 8 personel ile yangın bölgesinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yangın söndürme, arama kurtarma ve tahliye çalışmalarına devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Silahlı Yağma Suçundan 11 Yıl 11 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bayram Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı
Trabzonspor’un Yeni Sezon Tanıtım Videosu Büyük Beğeni Topladı
Trabzon’da Heyelan: 5 Ev Tehlike Altında
Tırın Dorsesine Çarpan Otomobil Takla Attı: 5 Yaralı