Aracının Sileceği Arızalandı, Sileceği Düzeltmek İçin Durdu, Saniyeler Sonra Heyelan Oldu

ARTVİN-ERZURUM KARA YOLUNDA DÜN ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ SONRASI MEYDANA GELEN HEYELANDAN, ARACININ SİLECEĞİNİ TAMİR ETMEK İÇİN TÜNEL CEBİNDE DURAN SÜRÜCÜ SANİYELERLE KURTULDU

Artvin-Erzurum kara yolunda dün etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen heyelandan, aracının sileceğini tamir etmek için tünel cebinde duran sürücü saniyelerle kurtuldu.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar sonrası Artvin-Erzurum kara yolunda heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan kaya ve toprak kütlesi yolun bir bölümünü kapatırken, bölgede korku dolu anlar yaşandı.

İlçede marangozluk yapan Ahmet Demir (24), yağışlı havada seyir halindeyken aracının sileceğinin arızalandığını fark etti. Yusufeli'ndeki Yarbaşı Tüneli'ne geldiğinde aracını tünel içerisinde bulunan acil durma cebine çeken Demir, ters dönen silecek parçasını düzeltmek için araçtan indi.

Demir'in aracının yanında bulunduğu sırada, saniyeler sonra tünel çıkışında heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan kaya ve toprak parçaları yolu kapatırken, genç sürücü büyük bir tehlikeyi kıl payı atlattı.

Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan Ahmet Demir, heyelan sonrası oluşan manzarayı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde tünel çıkışını kapatan kaya ve toprak yığınları ile yolun ulaşıma kapandığı anlar yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Bolu’da Virajı Alamayan Hafif Ticari Araç Yoldan Çıktı: 3 Yaralı
1 Kişinin Öldüğü, 147 Kişinin Zehirlendiği Su Davasında 6. Duruşma
Sinop Limanı’nda Batan Lüks Yat 7 Günlük Çalışmayla Kurtarıldı
Samsun’un "81 İl 81 Ürün" Programındaki Ürünü Kenevir Oldu
Tanju Özcan Hakkında ‘cinsel Saldırı’ Suçlamasıyla İkinci Tutuklama Kararı