Aşkale Beyaza Büründü

ERZURUM'UN AŞKALE İLÇESİNDE BEKLENEN KAR YAĞIŞI GECE SAATLERİNDE BAŞLADI

Erzurum'un Aşkale ilçesinde beklenen kar yağışı gece saatlerinde başladı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte etkisini artıran kar, ilçe merkezini ve çevre köyleri beyaza bürüdü.

Özellikle yüksek kesimlerde ve Dağyurdu köyü başta olmak üzere kar yağışı zaman zaman şiddetini artırarak devam etti. Kar kalınlığının bazı bölgelerde birkaç santimetreye ulaştığı öğrenildi. Vatandaşlar sabah uyandıklarında beyaz örtüyle kaplanan manzara karşısında şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşarken, bazıları bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.

Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının aralıklarla gün içinde de etkili olabileceğini, sürücülerin ise buzlanmaya karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Erzurum’da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Erzurum’da Gıda Denetimleri Hız Kesmiyor: 1 Haftada 410 İşletme Kontrol Edildi
Erzurum’da Kavşakta Trafik Kazası: 3 Yaralı
Erzurum Müze Ve Ören Yerlerine 320 Bin 522 Ziyaret
Dede Korkut’un İzini Erzurum Avnik Kalesi’nde Sürdüler