Atakum’da Çocuklara Yönelik Robotik Kodlama Atölyesi

ATAKUM BELEDİYESİ'NE BAĞLI ÖZGECAN KADIN DANIŞMA MERKEZİ'NDE ÇOCUKLARA YÖNELİK ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Atakum Belediyesi'ne bağlı Özgecan Kadın Danışma Merkezi'nde çocuklara yönelik robotik kodlama atölyesi gerçekleştirilecek.

Özgecan Kadın Danışma Merkezi'nde minikleri teknolojisi dünyasına hazırlamak ve dijital okuryazarlık becerilerini erken yaşta kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, 7-12 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Eğitmen Gökhan Burak Topçuoğlu'nun önemli bilgiler vereceği atölye, 21 Temmuz Pazartesi günü saat 13.30'da başlayacak.

"Potansiyellerini ortaya çıkaracak"

Özgecan Kadın Danışma Merkezi'nden etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, "Robotik kodlama atölyesiyle çocuklarımıza dijital dünyanın temel terimleri uzmanımız tarafından öğretilecek. Hızla gelişen teknoloji dünyasına hazırlık ve bir keşif yolculuğu diyebiliriz. Ücretsiz olarak sunduğumuz hizmetimiz, çocuklarımızın potansiyellerini ortaya çıkarmasının yanı sıra mantık yürütme ve sorun çözme yeteneklerini de geliştirecek. Atölyemize tüm çocuklarımızı bekliyoruz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Samsun Haberleri

Samsun Terme'de Kaçakçılık Operasyonu: Binlerce Doldurulmuş Makaron Ele Geçirildi
Samsun’da Sondaj Sırasında Gaz Kaçağı: Ekipler Önlem Aldı
Bafra Karma Osb’de Doluluk Yüzde 82’ye Ulaştı
85 Yaşındaki Emine Nineye Sürpriz Doğum Günü: "ilk Kez Doğum Günüm Kutlandı, Pastayı Görünce Şoke Oldum"
Samsun’da 4 İlçede Uyuşturucu Operasyonu: 7 Bin 287 Sentetik Ecza Ele Geçirildi