Ayrıldığı Dini Nikahlı Eşini Konuşmak İçin Çağırdığı Parkta Bıçaklayarak Öldürdü

SAMSUN'UN VEZİRKÖPRÜ İLÇESİNDE BİR KİŞİ AYRILDIĞI VE UZAKLAŞTIRMA KARARI BULUNAN DİNİ NİKAHLI EŞİNİ KONUŞMAK İÇİN ÇAĞIRDIĞI PARKTA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir kişi ayrıldığı ve uzaklaştırma kararı bulunan dini nikahlı eşini konuşmak için çağırdığı parkta bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesi Tikenli Mahallesi'nde Ömer T. (50) uzaklaştırma kararı bulunan ayrıldığı dini nikahlı eşi Huriye Özkan'ı (44) konuşmak için parka çağırdı. Parkta Ömer T. yanında getirdiği bıçakla Huriye Özkan'ı bıçaklarken, annesini kurtarmak isteyen N.Ö.(17) isimli kızını da yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Huriye Özkan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda yaralanan kadının kızı N.Ö. ise tedavi altına alındı.

Olay yerinden kaçan Ömer T. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Samsun Haberleri

Samsun Terme'de Kaçakçılık Operasyonu: Binlerce Doldurulmuş Makaron Ele Geçirildi
Samsun’da Sondaj Sırasında Gaz Kaçağı: Ekipler Önlem Aldı
Bafra Karma Osb’de Doluluk Yüzde 82’ye Ulaştı
85 Yaşındaki Emine Nineye Sürpriz Doğum Günü: "ilk Kez Doğum Günüm Kutlandı, Pastayı Görünce Şoke Oldum"
Samsun’da 4 İlçede Uyuşturucu Operasyonu: 7 Bin 287 Sentetik Ecza Ele Geçirildi