Başkan Doğan’dan Trabzon’a Destek: "kardeş Kardeşin Her Zaman Yanındadır"

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN, SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI TRABZON'A DESTEK AMACIYLA EKİP GÖNDERDİKLERİNİ BELİRTEREK, "KARDEŞ KARDEŞİN HER ZAMAN YANINDADIR" DEDİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, sel felaketinin yaşandığı Trabzon'a destek amacıyla ekip gönderdiklerini belirterek, "Kardeş kardeşin her zaman yanındadır" dedi.

Trabzon'da meydana gelen sel felaketinin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bölgeye gönderildiğini açıklayan Başkan Doğan, "Ekiplerimiz dün gece yola çıktı, şu an alandalar. Karadeniz'in bağrında iki güzel şehir olarak bizler her zaman birbirimizin iyi gününde de zor gününde de yanındayız. Rabb'im ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun" ifadelerini kullandı.

Felaketin yaşandığı andan itibaren Trabzonlu vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Başkan Doğan, yaraların sarılması için tüm imkanların seferber edileceğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Samsun Haberleri

Samsun’da Araç Sayısı Bir Yılda 39 Bin Arttı: Trafikteki Büyüme Dikkat Çekiyor
Samsun Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 17 Tutuklama
Samsun’da Silahlı Kavga: 2 Yaralı
Balkonda Yanan Koltuk Paniğe Yol Açtı
Samsun Şehir Hastanesi Kavşağında Yine Kaza: 4 Yaralı