Bayburt'ta 15 Temmuz Şehit Aileleri ve Gaziler İçin Anlamlı Yemek

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BAYBURT’TA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLENEN YEMEKTE, MİLLETİN BAĞIMSIZLIK İRADESİNE VE KAHRAMANLIK DESTANINA VURGU YAPILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bayburt'ta şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı organize edildi.

Bamsı Beyrek Seyir Terası'nda düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda konuşan Vali Mustafa Eldivan, 15 Temmuz'un milletin iradesine ve bağımsızlığına sahip çıktığı unutulmaz destanlardan biri olduğunu belirterek, şehit aileleri ile gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu ifade etti.

Programda kahraman şehitler için dua edilirken, Vali Eldivan ve eşi Meltem Eldivan gaziler ile şehit ve gazi yakınlarıyla bir süre sohbet ederek talep ve temennilerini dinledi. Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bayburt Haberleri

Bayburt’ta Yaz Kur’an Kursları Bilgi Yarışması Düzenlenecek
Bayburtlu Gençler Çanakkale Ruhunu Yerinde Yaşadı
Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Futbol Turnuvasında Buluştu
Taşçılar Köyünde ’19. Geleneksel Yaz Şenliği’ Düzenlendi
Tereddütle Gitti, Şampiyon Döndü: "takke Ve Sakalımla Beni Kınarlar Sandım"