Bayburt’ta 616 Gram Metamfetaminle Yakalanan 2 Şüpheli Tutuklandı

BAYBURT'TA POLİS EKİPLERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMADA 616,14 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ. H.A. VE M.A.G. İSİMLİ 2 ŞÜPHELİ, ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Bayburt'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada 616,14 gram metamfetamin ele geçirildi. H.A. ve M.A.G. isimli 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında durumundan şüphelenilen H.A. ve M.A.G. takibe alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 55 parça halinde toplam 616,14 gram metamfetamin bulundu.

'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan adli işlem başlatılan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bayburt Haberleri

İrap Çalıştayında Afet Riskleri Ve Eylem Planları Ele Alındı
Bayburt İl Emniyet Müdürlüğünde Görev Değişikliği
Aydıntepe’de 2026 Sonbahar Dönemi Şap Aşılama Kampanyası Başladı
Bayburt’ta Okul Servis Ücretleri Belli Oldu
Çatıksu Köyünde 4 Kilometrelik İçme Suyu Hattı Tamamlandı