BAYBURT'TA BAKIR KABLO HIRSIZLIĞI YAPAN 2 KİŞİ AŞKALE'DE YAKALANDI. ADLİYEYE SEVK EDİLEN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI. AYNI ŞAHISLARIN BAYBURT VE GÜMÜŞHANE İLLERİNDE DE BİRÇOK HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞTIĞI TESPİT EDİLDİ

Bayburt'ta bakır kablo hırsızlığı yapan 2 kişi Aşkale'de yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bayburt'ta bakır kablo hırsızlığı yapan 2 kişi Aşkale'de yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Bayburt, Gümüşhane, Erzurum ve Artvin'de meydana gelen bakır kablo hırsızlığı olaylarına karşı Erzurum İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri ve Aşkale İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde birçok hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 2 şüpheli Aşkale'de yakalandı. Şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Şüphelilerce kullanılan araçla ilgili yapılan araştırmanın derinleştirilmesi neticesinde, aynı şahısların Bayburt ve Gümüşhane illerinde de birçok hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bayburt Haberleri

Bayburt’ta Don Ve Çığ Tehlikesine Karşı Meteorolojinin Uyarıları Sürüyor
Bayburt’ta Lapa Lapa Kar Yağışı Etkili Oluyor
Bayburt’ta 14 Bin 319 Öğrenci ‘bayrak Sevgisi’ Temasıyla İkinci Döneme Başladı
Bayburt’un Yöresel Lezzeti Tel Helvası Gençleri Ve Yaşlıları Aynı Sofrada Buluşturdu
Bayburt’ta Minik Sporculara Bilinçli Teknoloji Kullanımı Anlatıldı